Om BeeNice

Smagen af dansk sommer

BeeNice producerer dansk lokal honning af bedste kvalitet. Bierne står i landlige omgivelser i og omkring Støvring by, som ligger i Rebild kommune, nær Rebild bakker.


Jeg startede med at holde bier som en hyggelig afstressende hobby i hjørnet af vores have, men det har udviklet sig til en lidt større biavl med 25 bistader og en stor fascination af biernes verden.

Når den første honning flyder ud af slyngen, bliver man stolt af resultatet og fascineres af, at bier har kunnet samle de store mængder trods deres lille størrelse, deres rækkevidde af det område de indsamler nektar på og deres korte livscyklus.


Bierne indsamler pollen og nektar fra byens blomster og fra de omkring liggende marker. Hver bigård giver sin helt egen smag. Dette kombineret med de forskellige tidspunkter, hvorpå jeg høster min honning, opnår honningen sin helt egen smagsoplevelse.


Min honning er et rent ubehandlet naturprodukt, som behandles nænsomt for at bevare alle aromastofferne og den gode smag som kendetegner Dansk kvalitetshonning.


Min biavl bygger på sunde traditioner, en driftsform som holder bierne sunde og en respekt for den store påvirkning bierne har på naturen. Jeg har derfor stor fokus på det at kunne levere en honning af høj kvalitet til mine kunder.